Allterco-Istekao

By
Updated: October 8, 2018

ALLTERCO je provajder mobilnih usluga, koji posluje na evropskom, azijskom i američkom tržištu sa kancelarijama u više od 10 zemalja. Kompanija ima više od 90 zaposlenih, smeštenih u kancelarijama u Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Srbiji, na Kosovu, Mađarskoj, Nemačkoj, Singapuru, Maleziji i SAD, pružajući usluge mobilnih i proizvoda u preko 15 zemalja.

ALLTERCO je lider sa jedinstvenim pozicijama u telekomunikacionoj industriji i orijentacijom ka trgovini i tehničkom snabdevanju mobilnih usluga bez ograničenja. Naša fleksibilnost omogućava odgovor na svaki specifičan zahtev naših klijenata – mobilnih operatera, partnera i krajnjih korisnika naših usluga.

Naši klijenti su mobilni operateri, medijske kuće, agencije za oglašavanje i medijske kuće, kompanije koje nude mobilna plaćanja, prosečna i mala preduzeća, državne agencije, banke i druge finansijske institucije, proizvođači svih vrsta kućnih proizvoda i prehrambenih proizvoda i mnogi drugi.

 

Tehnička podrška za MyKi pametni sat za decu

Dečiji GPS/GSM MyKiTM sat je uređaj nove generacije, koji omogućava komunikaciju i praćenje lokacije Vašeg deteta preko MyKi Sat aplikacije. Jedna od glavnih funkcija sata jeste slanje informacije o lokaciji Vašeg deteta MyKiTM Sat aplikaciji, gde možete videti gde se nalazi Vaše dete dok niste sa njim.

 

Opis posla

  • MyKi Live Chat support platforma-korisnici šalju pitanja direktno kroz aplikaciju, na koje se odgovara putem računara. Kandidati bi bili obučeni za rad na ovoj platformi na koju stižu upiti korisnika. Tu se korisnicima daju odgovori na njihova pitanja ili se po potrebi upućuju na servis u slučaju tehničkog kvara.
  • Podrška putem telefona (virtualne telefonske linije), gde zaposleni imaju na raspolaganju asistenciju na rešavanju reklamacija 24/7.
  • Radno vreme: 5 dana u nedelji u smenama od 8h, gde bi se od toga 4h radilo zajedno sa još jednim agentom (supervizor je sve vreme dostupan za bilo koju vrstu pomoći). Raspored smena je definisan za čitav mesec, a agentima je dozvoljeno da najave nedelju dana ranije ukoliko im je potrebno da neku smenu zamene. Spremni smo da čujemo specifične zahteve kandidata koji se odnose na trajanje smene i slično.
  • Ugovor : 3×1 mesec probni rad, pa zatim na 3 meseca, i nakon toga se zaključuje ugovor na neodređeno na 6 meseci.
  • Prethodno slično radno iskustvo nije neophodno, ali je poželjno. Obuka i tehnička oprema su obezbeđeni od strane firme.
  • Rad od kuće.

 

Prijave za posao slati na mejl office@fmi.rs, do petka 19. oktobra, sa naznakom “Prijava za EDS d.o.o”.

 

You must be logged in to post a comment Login