Tim

1379212_196981152-1000x2881

Jovana Krivokuća-Milovanović – Izvršna direktorka

Rođena u Kraljevu, 1983. godine. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru međunarodni odnosi. Završava master studije međunarodne politike. Entuzijasta i optimista. Veruje u promene. U prava. U borbu. U stav. Da pristup stvara atmosferu. Da lično raspoloženje određuje kakvo će vreme biti tog dana. Voli folklor, igru, košarku. A najviše porodicu i prijatelje.


Slađana Lević – Projekt menadžerka

Rođena 1983. godine u Trsteniku. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, odsek za međunarodne poslove. Angažovana u Forumu mladih sa invaliditetom od 2010. godine kao menadžerka kancelarije, a od početka 2012. radi kao koordinatorka projekata. Angažovana u oblastima društvene inkluzije, zapošljavanja, mladih, kao i na organizaciji niza skupova, okruglih stolova i konferencija.


Ivana Blagojević – Administrativna asistentkinja

Rođena 1992. godine u Kraljevu. Diplomirala na fakultetu informacionih tehnologija. Odrasla na Kopaoniku pa samim tim uživa u prirodi i sportu. U Forumu mladih sa invaliditetom od oktobra 2019.godine.

________________________________________________________________________________

Jasmina Majstorović – Direktorka finansija
                                              

Rođena 1972. godine u Kraljevu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Stalno zaposlena u Crvenom krstu Srbije na mestu šefa računovodstva.

______________________________________________________________________________

Jasna Marjanović – HR konsultantkinja

Rođena 1989. godine u Kraljevu. Diplomirala i masterirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Trenutno na edukaciji za Geštalt psihoterapeuta. Kao HR konsultant stekla je iskustvo u različitim poslovima u oblasti regrutacije, selekcije i razvoja zaposlenih. Veruje u neograničenost ljudskog potencijala; u snagu osmeha i dobrote; u vredan i posvećen rad.

______________________________________________________________________________

Tanja Radović – Krstić – Savetnica za profilisanje za tržište rada

Rodjena 1983. godine, odrastala i živi u Beogradu.
Zvanje Master defektolog- specijalni pedagog stekla je na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. Više od petnaest godina bavi se osnaživanjem pojedinaca iz osetljivih kategorija kroz grupni i individualni rad. Saradnica je Foruma mladih sa invaliditetom od novembra 2019. godine. Od marta 2020. godine angažovana je kao mentor i realizuje uslugu profisanja osoba sa invaliditetom za tržište rada.
_____________________________________________________________________________

Jelena Kostić – Savetnica za profilisanje za tržište rada

Rođena u Vranju, 1986. godine. Završava master studije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer: specijalna edukacija i rehabilitacija osoba sa teškoćama u mentalnom razvoju. Večiti optimista i zaljubljenik u Epsku i Naučnu fantastiku. Veruje u drugu šansu i da svako ima potencijal koji može iskoristiti za lični rast i razvoj. Bavi se osnaživanjem i zapošljavanjem osoba sa invaliditetom.