Tim

1379212_196981152-1000x2881

Jovana Krivokuća-Milovanović – Izvršna direktorka

Rođena u Kraljevu, 1983. godine. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru međunarodni odnosi. Završava master studije međunarodne politike. Entuzijasta i optimista. Veruje u promene. U prava. U borbu. U stav. Da pristup stvara atmosferu. Da lično raspoloženje određuje kakvo će vreme biti tog dana. Voli folklor, igru, košarku. A najviše porodicu i prijatelje.


Slađana Lević – Projekt menadžerka

Rođena 1983. godine u Trsteniku. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, odsek za međunarodne poslove. Angažovana u Forumu mladih sa invaliditetom od 2010. godine kao menadžerka kancelarije, a od početka 2012. radi kao koordinatorka projekata. Angažovana u oblastima društvene inkluzije, zapošljavanja, mladih, kao i na organizaciji niza skupova, okruglih stolova i konferencija.


Ivana Blagojević – Administrativna asistentkinja

Rođena 1992. godine u Kraljevu. Diplomirala na fakultetu informacionih tehnologija. Odrasla na Kopaoniku pa samim tim uživa u prirodi i sportu. U Forumu mladih sa invaliditetom od oktobra 2019.godine.

________________________________________________________________________________

Jasmina Majstorović – Direktorka finansija
                                              

Rođena 1972. godine u Kraljevu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Stalno zaposlena u Crvenom krstu Srbije na mestu šefa računovodstva.