Tim

1379212_196981152-1000x2881

 

 

Jovana Krivokuća-Milovanović – Izvršna direktorka
 

Foto 1

Rođena u Kraljevu, 1983. godine. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru međunarodni odnosi. Završava master studije međunarodne politike. Entuzijasta i optimista. Veruje u promene. U prava. U borbu. U stav. Da pristup stvara atmosferu. Da lično raspoloženje određuje kakvo će vreme biti tog dana. Voli folklor, igru, košarku. A najviše porodicu i prijatelje.

 


 

Jasmina Majstorović – Direktorka finansija
Rođena 1972. godine u Kraljevu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Stalno zaposlena u Crvenom krstu Srbije na mestu šefa računovodstva.

 


 

Slađana Lević – Projekt koordinatorka
Rođena 1983. godine u Trsteniku. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, odsek za međunarodne poslove. Angažovana u Forumu mladih sa invaliditetom od 2010. godine kao menadžerka kancelarije, a od početka 2012. radi kao koordinatorka projekata. Angažovana u oblastima društvene inkluzije, zapošljavanja, mladih, kao i na organizaciji niza skupova, okruglih stolova i konferencija.

________________________________________________________________________________

 

Tanja Milutinović – Administrativna asistentkinja
                                              Tanja za sajt

Rođena 1988. godine u Trsteniku, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odsek za Istoriju. Angažovana u oblastima zapošljavanja, društvene inkluzije, kao i u organizaciji niza skupova, edukacija, okruglih stolova, konferencija. Optimista, veruje da svako od nas može doprineti kreiranju boljeg sveta.