Tim

1379212_196981152-1000x2881

Jovana Krivokuća-Milovanović – Izvršna direktorka

Rođena u Kraljevu, 1983. godine. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na smeru međunarodni odnosi. Završava master studije međunarodne politike. Entuzijasta i optimista. Veruje u promene. U prava. U borbu. U stav. Da pristup stvara atmosferu. Da lično raspoloženje određuje kakvo će vreme biti tog dana. Voli folklor, igru, košarku. A najviše porodicu i prijatelje.


Slađana Lević – Projekt menadžerka

Rođena 1983. godine u Trsteniku. Završila osnovne studije na Fakultetu političkih nauka, smer međunarodni poslovi, i master iz oblasti Upravljanja projektima na Fakultetu organizacionih nauka. Učestvovala u pisanju i vođenju više od 40 projekata domaćih, EU i drugih međunarodnih donatora. Angažovana u oblastima društvene inkluzije, zapošljavanja, mladih, kao i u realizaciji niza skupova, treninga i konferencija.


Marija Kovč – Office Manager

Rođena 1993. godine u Raški. Diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, smer Srpska književnost i jezik sa komparatistikom. Kroz dosadašnje radno iskustvo bavila se inkluzijom u obrazovanju, a sada ima priliku da doprinese inkluzivnom zapošljavanju. Veliki ljubitelj pasa i najviše voli da provodi vreme u prirodi sa svojim psom.

________________________________________________________________________________

Jasmina Majstorović – Direktorka finansija
                                              

Rođena 1972. godine u Kraljevu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje. Stalno zaposlena u Crvenom krstu Srbije na mestu šefa računovodstva.

______________________________________________________________________________

Jasna Marjanović – HR konsultantkinja

Rođena 1989. godine u Kraljevu. Diplomirala i masterirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Trenutno na edukaciji za Geštalt psihoterapeuta. Kao HR konsultant stekla je iskustvo u različitim poslovima u oblasti regrutacije, selekcije i razvoja zaposlenih. Veruje u neograničenost ljudskog potencijala; u snagu osmeha i dobrote; u vredan i posvećen rad.

______________________________________________________________________________

Jelena Kostić – Savetnica za profilisanje za tržište rada

Rođena u Vranju, 1986. godine. Završava master studije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer: specijalna edukacija i rehabilitacija osoba sa teškoćama u mentalnom razvoju. Večiti optimista i zaljubljenik u Epsku i Naučnu fantastiku. Veruje u drugu šansu i da svako ima potencijal koji može iskoristiti za lični rast i razvoj. Bavi se osnaživanjem i zapošljavanjem osoba sa invaliditetom.
______________________________________________________________________________


Marija Milosavljević – Savetnica za karijerno vođenje


Rođena u Beogradu, 1995. godine. Diplomirala na Filozofskom fakultetu, smer andragogija. Kroz svoj rad, bavi se pitanjima zapošljivosti mladih i inkluzivnosti. Večiti optimista i zaljubljenik u prirodu. Saradnica Foruma mladih sa invaliditetom od marta 2021. godine.