Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Četvrti veliki forum srpske asocijacije menadžera

U sredu, 26. maja,  u hotelu  „Zira“  održan je četvrti po redu Veliki Forum Menadžera Srpske Asocijacije Menadžera. Pored velikog broja privrednika i ljudi iz biznis sektora, specijalni gost Foruma bila je ministarka finansija Diana Dragutinović.

U prvom delu Foruma izvršna direktorka SAM, Maja Piščević, upoznala je prisutne sa aktivnostima Asocijacije u prethodnom periodu, kao i o planovima za naredni period. Aleksandar Radosavljević, generalni direktor kompanije Carslberg Srbija i član UO SAM predstavio je kompaniju Carlsberg Srbija, njenu istoriju, proizvodni asortiman, kao i CSR aktivnosti i brojna priznanja.

Ono što je  sa posebnim zadovoljstvom najavljeno od strane izvršne direktorke  Maje Piščević jeste projekat koji će imati za cilj da doprinese razvoju CSR koncepta kroz saradnju između Cotrugli Business School , Srpske Asocijacije Menadžera i Foruma Mladih sa Invaliditetom.

Realizacija akcije podrazumeva  da će se   prihod od kotizacija na godišnjoj skupstini  donirati za finansiranje  stipendije za jednu mladu osobu sa invaliditetom kojoj će se  omogućiti Executive MBA studije iz programa Cotrugli Business škole. Pored troškova stipendije SAM će garantovati zaposlenje našeg stipendiste u nekoj od kompanija članova SAM.

 

 

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content