Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Civilno društvo protiv diskriminacije

U okviru  projekta  Progress (uvođenje antidiskriminatornih mera u oblast socijalne zaštite)  ogranizacija Forum  mladih sa  invaliditetom održae se  seminar  namenjen  organizacijama  marginalizovanih  grupa  u  našem  društvu .Seminar će se realizovati  30.juna i 01.jula u prostorijama Foruma Terazije 23,2 sprat sala Soko Štark.

Nakon  uspešno realizovanih trening programa  u  Kragujevcu  i  Novom Sadu, očekuje se  veliki broj učesnika kao  i visoki kvalitet seminara. Seminar će doprineti jačanju svesti, izgradnje kapaciteta koji se odnose na pitanja zastupanja i promovisanja, kao i širenje znanja u oblasti politike protiv diskriminacije.

Svi zaiteresovani pojedinci ili predstavnici civilnog sektora  mogu se prijaviti za učestvovanje na seminaru putem e-mail-a office@fmi.rs

Projekat, finansiran od strane Evropske komisije, otpočeo je sa realizacijom 03.decembra prošle godine, a sa trening programom u Beogradu okončaće se njegova edukativno-informativna particija koju sa uspehom sprovodi tim organizacije Forum mladih sa invaliditetom.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content