Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom organizovao kurseve engleskog i nemačkog jezika

Forum mladih sa invaliditetom u okviru svog Programa zapošljavanja osoba sa invaliditetom svake godine organizuje kurseve jezika. Na ovaj način, pruža se prilika da svi oni koju su u potrazi za poslom unaprede svoje kompetencije za zapošljavanje.

Sa jedne strane, poznavanje stranih jezika je postalo deo opšte kulture, ali i preduslov za korišćenje savremenih tehnologija. Sa druge strane, poznavanje jezika može pružiti konkurentsku prednost prilikom intervjua za posao, a u gotovo 80% konkursa za posao je navedeno da je potrebno znanje stranog jezika.

U periodu od decembra 2020. do kraja marta 2021. organizovan je kurs engleskog i kurs nemačkog jezika za ukupno 23 polaznika, a izvođač nastave je Akademija Oxford. Dinamika realizacije je dva puta nedeljno po 2 školska časa. Časove je bilo moguće pohađati uživo ili online, u zavisnosti od iskazane želje polaznika. Oni koji su se odlučili da kurs pohađaju uživo, isti su pohađali u prostorijama Akademije Oxford uz poštovanje svih propisanih mera.

Kurs je bio besplatan za sve polaznike, a troškove je pokrivao Forum mladih sa invaliditetom.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content