Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti /

Forum mladih sa invaliditetom realizuje Program Priprema za razgovor za posao

Opis programa:

Program Priprema za razgovor za posao kreiran je sa ciljem da pruži podršku osobama sa invaliditetom u procesu traženja posla. Cilj ovog programa je sticanje određenih znanja i veština kako bi se kandidati što bolje pripremili za predstavljanje budućim poslodavcima.

Program se sastoji iz 3 modula:

I Modul: Radionica Izrada CV-ja i pisanje Motivacionog pisma

U okviru ove radionice učesnici će imati prilike da se upoznaju sa strukturom radne biografije, da nauče kako da naprave reprezentativan CV, da nauče da napišu motivaciono pismo u skladu sa pozicijom za koju konkurišu i da ostave dobar prvi utisak na potencijalnog poslodavca.

II Modul: Radionica Prirpema za razgovor za posao:

U okviru ove radionice učesnici će imati prilike da steknu određena znanja o načinima za borbu protiv treme i straha. Svi učesnici će imati prilike da nauče kako da analiziraju oglas za posao, istraže kompaniju za koju konkurišu, kao i da se pripreme kako da odgovaraju na pitanja koja se postavljaju na intervjuu za posao.

III Modul: Radionica Simulacija razgovora za posao:

U okviru ove radionice 5 učesnika će imati prilike da učestvuje u simulaciji intervjua za posao. Kroz interaktivno osmišljene razgovore učesnici će imati priliku da provežbaju svoje odgovore na tipična intervju pitanja. Ovo iskustvo omogućiće učesnicima da na najbolji mogući način prikažu svoju pripremljenost za razgovor za posao, da istaknu svoje poslovne sposobnosti ali i da pokažu motivisanost i entuzijazam prilikom razgovora za posao.

Datum: 16, 20. I 22. 09. 2022.

Vreme realizacije radionice: 18h

Program će se realizovati online!

Učešće je besplatno!

Kako se prijaviti za program?

Da biste se prijavili za program potrebni su sledeći podaci: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail.

Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail office@fmi.rs sa napomenom Za Program Priprema za razgovor za posao ili putem telefona 064 400 78 39.

Rok za prijavu: 14. 09. 2022.

Svi prijavljeni dobiće link za pristup dan pre održavanja radionica.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content