Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Info seminari u Beogradu i Novom Sadu: “Sport osoba sa invaliditetom: Zašto je važno motivisati mlade da se bave sportom”

Forum mladih sa invaliditetom poziva predstavnike organizacija osoba sa invaliditetom, njihove članove i omladinske organizacije  da učestvuju na Info seminaru “Sport osoba sa invaliditetom: Zašto je važno motivisati mlade da se bave sportom”. Info seminari će biti održani u Beogradu, u ponedeljak 20.10.2014. u prostoru In Centra, Cara Lazara 5-7, u periodu od 14.00 – 15.30 h, kao i u Novom Sadu, u utorak 21.10.2014, u Omladinskom Centru CK13, ul. Vojvode Bojovića 13, u periodu od 12.00-13.30h.

Info seminari će predstaviti mogućnosti za bavljenje sportom za mlade osobe sa invaliditetom, ali i pokrenuti diskusiju i kreiranje predloga kako bi se postojeća situacija u ovoj oblasti u određenom regionu u Srbiji mogla unaprediti.

Info seminari se realizuju u okviru projekta „Sportska inkluzija”, koji sprovode partnerske organizacije Forum mladih sa invaliditetom i Savez košarkaša u kolicima Srbije. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Cilj projekta je ostvarivanje prava na jednakost šansi svih mladih u društvu, a posebno mladih iz osetlјivih grupa, kroz sportsko-edukativne aktivnosti koje promovišu i doprinose razvoju sporta osoba sa invaliditetom i društvenom uklјučivanju.

 Agenda događaja – Beograd

Agenda – Novi Sad

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content