Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Odobren projekat u okviru EIDHR

Organizacija Forum Mladih sa invaliditetom je nakon dva pokušaja uspela da postigne veliki rezultat i da dobije finansiranje projekta u okviru Evropskog Instrumenta za ljudska prava i demokratiju.

Projekat “Disability employment union platform” implementiraće se u partnerstvu sa nevladinim organizacijama SeCons, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije, a uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje.

Odobrenje i implementacija ovog projekta predstavlja veliki uspeh za organizaciju imajući u vidu značaj monitoringa ljudskih prava i jačanje i unapređivanje socijalne inkluzije u Republici Srbiji.

Projekat će se implementirati u periodu od dve godine i obuhvatiće nekoliko grupa aktivnosti koje su usmerene na monitoring, jačanje kapaciteta i javnu kampanju o monitoringu ostvarivanja ljudskih prava i sindikalnom organizovanju.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim saradnicima i prijateljima koji su doprineli da postignemo ovaj veliki uspeh. Pozivamo sve aktere koji žele da nam se pridruže u realizaciji ovog projekta, da zajedno radimo i ostvarimo dobre rezultate.

via Forum mladih sa invaliditetom Beograd – Youth with Disabilities Forum.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content