Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

„ORION telekom“ i FMI na projektu „Društveno-odgovorno poslovanje“

19.11.2010 godine u prostorijama Privredne komore Srbije započeta je realizacija partnerskog projekta kompanije Orion telekom i Foruma mladih sa invaliditetom koji za cilj ima da kroz primenu koncepta društveno-odgovornog poslovanja osigura da proces zapošljavanja osoba sa invaliditetom bude integrisan u strategiju poslovanja kompanije Orion telekom.Realizacija prve aktivnosti koja predstavlja implementaciju edukacija za menadžment kompanije uspešno je kompletirana.

Menadžeri Orion telekoma su stekli neohodne veštine i znanja kako da ovladaju procesima i procedurama koje e im obezbediti da efikasno  implementiraju proces zapošljavanja svih teže zapošljivih grupa.

Kompanija Orion telekom je ovim projektom demonstrirala svoju posvećenost razvoju društveno- odgovornog  poslovanja u skladu sa svojom misijom i vizijom  i na taj način inicirala aktivnosti koje e voditi ka strateškom pristupu kada je korporativna politika u pitanju.

Organizacija Forum mladih sa invaliditetom je još jednom potvrdila svoju posvećenost unapređenju kros-sektorske saradnje i iskazala da se održiva partnerstva između civilnog i biznis sektora mogu realizovati i unapređivati kroz implementaciju raznih projekata..

{gallery}orion/orion{/gallery}

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content