Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Portal za zapošljavanje

Forum mladih sa invaliditetom godinama uspešno realizuje aktivnosti usmerene na podršku osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, Forum je razvio onlajn alat, Portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi unapredio postojeće usluge podrške.

Portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom predstavlja mesto za podršku poslodavcima i osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja. Portal omogućava direktnu komunikaciju između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavaca.

Osobe sa invaliditetom u potrazi za zaposlenjem kreiraju svoje profesionalne profile na Portalu, i prijavljuju se za oglašene radne pozicije. Sa druge strane, poslodavci oglašavaju otvorene pozicije i odmah na Portalu vrše selekciju kandidata koji zadovoljavaju uslove.

Ukoliko prvi put pristupate Portalu, potrebno je da se registrujete. Za svaki sledeći pristup i korišćenje portala dovoljno je da se ulogujete.

Ukoliko vam je potrebna dodatna podrška za korišćenje portala, možete kontaktirati Forum mladih sa invaliditetom, kao i koristiti Uputstvo za korišćenje koje je dostupno OVDE. Ukoliko ste poslodavac i potrebno vam je Uputstvo za korišćenje portala, možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom za smernice.
Skip to content