Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Poziv za online radionicu ,,Veštine poslovne komunikacije“

Forum mladih sa invaliditetom organizuje besplatnu radionicu pod nazivom ,,Veštine poslovne komunikacije“. Radionica se realizuje sa ciljem sticanja dodatnih znanja i veština koje se navode kao preduslov u poslovnom svetu.

Opis radionice: Radionica ,,Veštine poslovne komunikacije“ će svim učesnicima približiti ulogu komunikacije u poslovanju. Učesnici će imati prilike da se upoznaju sa pravilima poslovne komunikacije, da nauče kako da prilagode svoju komunikaciju drugima i kako da kroz pravilnu komunikaciju izgrade poslovne odnose. Pored teoretskog dela, svi učesnici će imati mogućnost da kroz praktične vežbe nauče kako da pravilno napišu e-mail, da provežbaju veštine neverbalne poslovne komunikacije i da se upoznaju sa poslovnim bontonom.

Datum održavanja radionice: 17.05.2022.

Vreme održavanja radionice: 11h-13h.

Radionica će se realizovati online.

Rok za prijavu je ponedeljak, 16.05.2022.

Kako se prijaviti za radionicu?

Da biste se prijavili za radionicu potrebni su sledeći podaci: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail i naziv radionice za koju se prijavljujete. Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu office@fmi.rs ili pozivom na broj telefona 064 400 78 39.

Link za pristup radionici dobićete dan pre održavanja same radionice.

Prijavite se i unapredite svoje poslovne veštine!

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content