Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

UniCredit banka održala radionicu korisnicima Krijernog centra u okviru Evropske nedelje novca  

Dana 22. marta Forum mladih sa invaliditetom u Karijernom centru ugostio je saradnike UniCredit banke koji su održali radionicu na temu “Ekološko, društveno i korporativno upravljanje – ESG” u okviru Evropske nedelje novca. 

ESG je novi način poslovanja, a ESG eksperti postaju sve traženiji na tržištu rada. ESG predstavlja skup faktora koji se tiču životne sredine, društvenih i upravljačkih politika, a koje kompanije uzimaju u obzir pri upravljanju svojim poslovanjem. 

Sa ovim načinom poslovanja, njegovom značaju ali i teškoćama u njegovom sprovođenju upoznala nas je zaposlena u UniCredit banci Maja Jerkić Bogosavljević i menadžerka Jovana Zeljić. Radionica je bilo prilika da se osobama sa invaliditetom približi značaj ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja i da se razmene iskustva i mišljenja o temama od šireg društvenog značaja. 

Radionica je sproveden u okviru projekat Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom.

 

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content