Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Novo u FMI Karijernom centru – FMI razgovori!

FMI vam predstavlja novu aktivnosti – „FMI Razgovori“ koja ima za cilj da proširi mogućnosti za učenje, rast i razvoj ličnih i profesionalnih veština osoba sa invaliditetom. Svakog meseca ćemo organizovati susrete na kojima će dolaziti stručnjaci iz različitih oblasti, influenseri i predstavnici svetskih kompanija, koji će voditi razgovore na različite teme, deliti znanje i iskustvo, što će omogućiti osobama sa invaliditetom da bolje razumeju poslovnu zajednicu, upoznaju nove aktuelnosti i trendove na tržištu rada i razviju veštine koje su važne za odnos prema poslu,  prema sebi i ljudima iz neposrednog okruženja.

 Šta možete da očekujete?

  • Inspirativne sesije/radionice: na kojima možete naučiti nešto novo o sebi, različitim tehnikama i pristupima kao vidu samopodrške u ličnom i profesionalnom planu
  • Dinamične razmene: možete upoznati ljude sa sličnim interesovanjima, podeliti i razmeniti  svoja iskustva i znanja. Otkrijte neke nove prespektive i ideje koje ranije niste razmatrali.
  • Umrežavanje i prijateljstvo: mogućnost da ostvarite nove kontakte i prijateljstva u zajednici koja neguje lični rast i učenje.

Kada i gde?

Svečano otvaranje biće u ponedeljak, 30.09. sa početkom 11h u prostorijama Foruma mladih sa invaliditetom u Beogradu, na adresi Kapetan Mišina 26, 2. sprat (u liftu br 3), stan br. 9.

Gost je Marija Cokonić Timotić iz UniCredit Banke sa kojom možete razgovarati na temu Efikasno upravljanje promenama: strategije za adaptaciju na novo radno mesto.

Za oktobar mesec je planirano održavanje još dva FMI razgovora, na teme:

  1. Razgovor za posao – šta je poslodavcu važno kad zapošljava ?
  2. Razumevanje (auto)stigmatizacije na radnom mestu 

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno poslati ime, prezime i kontakt telefon na mail fmisavetnik@fmi.rs  ili savetnikfmi@fmi.rs. Možeš se prijaviti i pozivom na telefone 060/33-57-052 ili 060/33-57-053.

Rok za prijavu je sreda, 25. septembar.

 Broj mesta je ograničen, prijavite se što pre kako biste osigurali svoje mesto!

Pridruži nam se i budi deo uzbudljive avanture učenja i razmene iskustava. Zajedno ćemo rasti, inspirisati se i stvoriti nešto neverovatno!

Vidimo se na radionici!

Radujemo se druženju,

#TvojFMI

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content