Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Anketa o radnoj praksi za mlade sa invaliditetom – iskustva i mišljenja

Projekat „Radna praksa za mlade sa invaliditetom“, koji za cilj ima unapređenje zapošljivosti mladih sa invaliditetom kroz razvoj i primenu programa radne prakse, nalazi se u prvoj fazi implementacije.

U okviru projekta predviđena je izrada inkluzivnih procedura za realizaciju radne prakse za mlade sa invaliditetom u privatnom sektoru i kreiranje dokumenta koji bi sadržao procedure i pravila koje će HR sektoru i linijskim menadžerima poslužiti kao način obezbeđenja da su odluke o regrutaciji, selekciji, obuci i promociji donete u skladu sa kriterijumima koji osiguravaju da nema direktne ili indirektne diskriminacije.

Molimo Vas da odvojite par minuta vremena i popunite Anketu (dostupna na linku  https://docs.google.com/forms/d/1v6HfNCWOHaliubmEOGWTCHDcnjgHfa0YBnnDh9HjKm4 ), dajući nam relevantne informacije o Vašem iskustvu i mišljenju u pogledu organizacije i realizacije prakse za mlade sa invaliditetom, koja će poslužiti kao osnova za izradu navedenih procedura. Popunjavanje Ankete je anonimno.

Projekat se realizuje u partnerstvu sa Delta Holding d.o.o, u periodu od 15. septembra 2017. do 15. jula 2018. godine u Beogradu. Saradnici na projektu su Nacionalna služba za zapošljavanje, Unija poslodavaca Srbije i Univerzitetski centar za studente sa hendikepom. Realizacija radne prakse za mlade sa invaliditetom predviđena je u periodu mart-jun 2018. godine.

Projekat je podržan od strane Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, u okviru tematske grant šeme „Podrška inovativnim pristupima povećanja zapošljavanja i zapošljivosti mladih“.

Logo Znanjem do poslaLogo TIM manjiLogo-Švajcarska kancelarija manji

 

 

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content