Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Digitalni marketing: putovanje od obuke do ostvarenja sna

Čarobni svet digitalnog marketinga počela sam da otkrivam još tokom studija. Bila sam fascinirana magijom koju proizvode zvuk, boja, slika, reč i ton komunikacije.

Kada sam se prijavila za obuku iz digitalnog marketinga, nisam ni slutila koliko će mi ta odluka promeniti život.

Pored polaznika obuke, sjajnu ekipu činili su i predavači sa Fakulteta za medije i komunikacije – Nataša Krstić, Simona Žikić, Fahri Dashwali, Maja Fazlagić i Voja Žanetić. Imali smo priliku da se upoznamo sa SEO, kreiranjem sadržaja za društvene mreže, imejl marketingom i internet oglašavanjem.

Svako od nas pokazao je sklonost ka određenoj oblasti digitalnog marketinga. Content i imejl marketing bili su predmet mog interesovanja, ali sam, zahvaljujući ovoj obuci, uvidela prednosti i drugih oblasti.

Pored predanog rada, obuka je donela i trenutne ispunjene radošću i iznenađenjima. Proslava mog 32. rođendana je nešto što ću posebno pamtiti. U prostorijama In centra stvarali smo drage uspomene stičući nova znanja, pomerajući lične granice i gradeći nova prijateljstva.

Nakon obuke usledila je praksa tokom koje smo bili podeljeni u timove. Docentkinja Simona Žikić i Zoran Pešić, PR i marketing menadžer Fakulteta za medije i komunikacije, bili su mentori Content tima, čiji sam bila član. Pisanje sadržaja za društvene mreže, razmena ideja i učestvovanje u kreiranju strategije za novogodišnju kampanju i kampanju povodom proslave 18. rođendana Fakulteta bili su neki od zadataka našeg tima.

Za mene je posebnu radost pričinila dodela sertifikata, jer je okupila polaznike mentorske prakse iz različitih gradova Srbije.

Naravno, tu nije bio kraj mog putovanja. Dobila sam mogućnost da postanem deo FMK priče, da nastavim gde sam započela i kao koordinatorka departmana objedinim prethodna i obukom i praksom stečena znanja. Zahvaljujući ovoj obuci, poboljšala sam veštine komunikacije, razvila osećaj za detalje i stekla samopouzdanje.

Od mog prvog radnog dana prošlo je dva meseca. Okružena sam ljudima koji me ohrabruju da budem svoja, da rastem i usavršavam se. Svaki dan je jedno novo iskustvo koje me uči da je nebo granica kad radiš ono što voliš.

Zato budite vredni, istrajni, pozitivni i verujte u svoje snove, jer se oni ostvaruju!

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content