Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Jednondevna Eko-radionica

VELIKO NAM JE ZADOVOLJSTVO DA VAS POZOVEMO DA UZMETE UČEŠĆE NA JEDNODNEVNOJ EKO RADIONICI

19. Oktobar 2010. godine, Niš

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju,

Pariske Komune bb

Drage kolege, poštovani partneri, želimo sa velikim zadovoljstvom da Vam prezentujemo projekat EKO INKLUZIV, koji realizuju organizacije Forum Mladih sa Invaliditetom i Biro za Društvena Istraživanja uz podršku mnogih relevantnih institucija, predstavnika biznis sektora i medija, i pozovemo Vas da uzmete aktivno učešće u njegovoj daljoj implementaciji.

Projekat  Forum EKO inkluziv  ima za cilj da direktno doprinese  implementaciji EU i nacionalnih politika u oblastima zaštite životne sredine i socijalne inkluzije, kroz kreiranje i implementaciju  edukativnih i drugih  mehanizama koji će podići svest i poboljšati znanja kako pojedinaca, tako i čitavog društva iz oblasti zaštite životne sredine. Sa druge strane, projekat će doprineti kreiranju neophodnog okruženja kroz formiranje eko platforme koja će osigurati efikasniju razmenu informacija, kao i veći broj novih zajedničih projekata.

Eko platforma će pružiti neophodne mehanizme kroz koje će pojedinci, organizacije i predstavnici biznis sektora moći da kreiraju i iniciraju akcije i da kroz interaktivnu razmenu informacija, znanja i stalnog dijaloga jačaju  međusektorsku saradnju i izgrađuju dodatne institucionalne i vaninstitucionalne kapacitete. Projekat ima komponentu koja se fokusira i na predstavnike marginalnih grupa što predstavlja dodatnu vrednost sa ciljem da se izazove višestruki efekat.

Stručnjaci sa Fakulteta za Primenjenu Ekologiju Univerziteta Singidunum, kao i iskusni treneri EKO RADIONICA, predstaviće Vam inovativni model edukacija koji do sada nije primenjivan u Republici Srbiji.

Cilj ovog seminara je da učesnici  steknu praktična znanja i veštine za rešavanje problema u oblasti zaštite životne sredine kroz mehanizme koji predstavljaju koncepte održivih strateških partnerstava na lokalnom i nacionalnom nivou. Ovi mehanizmi omogući će primenu znanja u svakodnevnom životu kroz aktivno uključivanje svih relevantnih aktera.

Za registraciju je potrebno da nam pošaljete popunjen formular za prijavu na mail: office@forum-osi.org.  Učešće na seminaru je bez kotizacije.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na gore navedeni mail ili putem telefona +381 11 32 20 632 i +381 11 32 48 347.

Srdačan pozdrav!

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content