Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Fmi i UniCredit banka organizovali iskustvenu radionicu „Inkluzija osoba sa invaliditetom u radnom okruženju“

U Karijernom centru Forum mladih sa invaliditetom 31.01.2024 godine ugostio je saradnike UniCredit banke, u okviru grupe samopodrške osoba sa invaliditetom na temu inkluzije osoba sa invaliditetom u radnom okruženju.

Tokom inspirativnog događaja, zaposlene u UniCredit banci Svetlana Milošević, inače i sama osoba sa invaliditetom i menadžerka Željana Jović su imale priliku da podele svoja iskustva o procesu uključivanja osoba sa invaliditetom u radno okruženje. Gostovanje je bilo prilika da razmene njihova iskustva sa korisnicima Foruma mladih sa invaliditetom, o važnosti jačanja veze između zaposlenih, komunikacije osobe sa invaliditetom i nadređenih o potrebama za prilagođavanjem radnih zadataka, a  sve u cilju podizanja svesti o važnosti stvaranja otvorenog i inkluzivnog okruženja.

Radionice se organizuju u okviru projekta Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom u partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content