Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

FMI na potpisivanju projektnog ugovora sa Delegacijom EU

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji pokrenula je, u oktobru prošle godine, dvogodišnji projekat „Podrška civilnom društvu“ sa ciljem da pruži dodatni podstrek što aktivnijem učešću civilnog sektora u daljem procesu integracije Republike Srbije u Evropsku uniju.

Na ovogodišnjem konkursu koji je, u okviru ovog projekta, raspisala Delegacija, odobren je projekat Foruma mladih sa invaliditetom sa specifičnim ciljem obezbeđivanja aktivnog učešća civilnog društva u socio-ekonomskom razvoju Srbije.
Projekat nosi naziv “Career Guidance Local Platform” i fokusira se na karijerno vođenje teže zapošljivih grupa mladih. Projektne aktivnosti će se realizovati u četiri grada, Beogradu, Požarevcu, Kragujevcu i Novom Sadu, a uključuje lokalne debate, treninge, kreiranje programa za karijerno vođenje, kao i njegovo pilotiranje.
Izvršna direktorka, Jovana Krivokuća-Milovanović potpisala je projektni ugovor na ceremoniji koju je Delegacija organizovala u Domu omladine, 28. juna, a projektne aktivnosti počinju već narednog dana.
{gallery}delegacija/delegacija{/gallery}
 

 

 

 

 

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content