Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Lokalna debata o karijernom vođenju u Požarevcu

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se prva u nizu debata o karijernom vođenju, održati u Požarevcu, 8.septembra (četvrtak), sa početkom u 10:00 časova, u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika “Sloga”, a u okviru projekta  Platforma za Karijerno Vođenje, koji je podržan od strane delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.Ovaj projekat realizuju organizacije Šansa iz Požarevca i Forum Mladih sa Invaliditetom iz Beograda, u partnerstvu sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Cilj ovog okruglog stola, pod nazivom “Izazovi i mogućnosti partnerstva u implementaciji karijernog vođenja”, jeste da se obezbedi potreban nivo saradnje i komunikacije između ključnih aktera (obrazovanje, zapošljavanje, socijalna zaštita). Učesnici debate – predstavnici lokalne samouprave, organizacije civilnog društva i poslovni sektor, kroz međusektorski dijalog i saradnju, razvijae koncept karijernog vođenja na lokalnom nivou.

U toku septembra očekuju Vas debate u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu. Nadamo se da ćete nam se pridružiti i učestvovati u debatama.
Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content