Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Forum mladih sa invaliditetom predstavio rezultate tri ciklusa projekta Radna praksa za mlade sa invaliditetom na konferenciji ,,Danas mladi, sutra lideri“

Dana 01.03.2022. Ministarstvo omladine i sporta održalo je konferenciju pod nazivom ,,Danas mladi, sutra lideri“ na kojoj su predstavljeni rezultati rada Ministarstva u prethodnoj godini u domenu pospešivanja zapošljivosti i samozapošljivosti mladih u Republici Srbiji.

Na  konferenciji su govorili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i Margareta Smiljanić, predsednica SKONUS-a.

Ovom prilikom prikazan je i promotivni film koji je predstavio najuspešnije projekte iz ove oblasti, a koje su realizovale različite organizacije civilnog društva. U okviru promotivnog filma predstavljeni su rezultati tri ciklusa projekta „Radna praksa za mlade sa invaliditetom“ koji je Forum mladih sa invaliditetom realizovao uz podršku Ministarstva omladine i sporta. O iskustvima sa programa prakse govorili su predstavnici kompanija NIS i IKEA, kao i Danijela, jedna od praktikantkinja.

Fotografije su preuzete sa sajta Ministarstva omladine i sporta.
Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content