Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Poziv za online radionicu ,,Priprema za razgovor za posao“ – termin u martu

Forum mladih sa invaliditetom kreirao je Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom sa ciljem unapređenja zapošljivosti osoba sa invaliditetom.

U okviru ovog programa realizuje se radionica ,,Priprema za razgovor za posao“ čiji je cilj sticanje određenih veština kako bi se kandidati što bolje pripremili za predstavljanje budućim poslodavcima ili kako bi savladali tremu.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se prijavite za učešće u ovoj radionici kako bi stekli određena znanja o načinima za borbu protiv treme i straha, o tome šta je komunikacija i koje vrste komunikacije postoje. Pored sticanja teoretskih znanja o veštinama koje su potrebne za komunikaciju sa poslodavcem prilikom intervjuisanja za razgovor, svi učesnici će imati prilike i da se pripreme za istraživanje pozicija u kompanijama, da nauče da na što bolji način protumače oglas za posao, ali će i saznati koja su to tipična intervju pitanja i kako da na njih što bolje odgovore.

Vreme realizacije radionice:

Datum: 17.03.2022.

Vreme: 18.00 časova

Radionica će se realizovati online.

Učešće je besplatno.

Ukoliko ste u potrazi za poslom ili imate problem sa tremom i strahom ili ukoliko želite da naučite nešto novo, prijavite se za radionicu!

Kako se prijaviti za radionicu?

Da biste se prijavili za radionicu potrebni su sledeći podaci: naziv radionice za koju se prijavljujete, ime I prezime, kontakt telefon, e-mail adresa.

Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail: office@fmi.rs ili putem telefona 064 400 7839.

Rok za prijavu: sreda, 16.03.2022.

Svi prijavljeni učesnici će dobiti link za pristup na dan održavanja radionice.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content