Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti /

Forum mladih sa invaliditetom realizuje ciklus radionica Priprema za razgovor za posao

Opis ciklusa radionica:

Ciklus radionica Priprema za razgovor za posao kreiran je sa ciljem da pruži podršku osobama sa invaliditetom u procesu traženja posla. Cilj ovih radionica je sticanje određenih znanja i veština kako bi se kandidati što bolje pripremili za predstavljanje budućim poslodavcima.

Ciklus se sastoji iz 3 modula:

I Modul: Radionica Izrada CV-ja i pisanje motivacionog pisma

U okviru ove radionice učesnici će imati prilike da se upoznaju sa strukturom radne biografije, da nauče kako da naprave reprezentativan CV, da nauče da napišu motivaciono pismo u skladu sa pozicijom za koju konkurišu i da ostave dobar prvi utisak na potencijalnog poslodavca.

II Modul: Radionica Priprema za razgovor za posao

U okviru ove radionice učesnici će imati prilike da steknu određena znanja o načinima za borbu protiv treme i straha. Svi učesnici će imati prilike da nauče kako da analiziraju oglas za posao, istraže kompaniju za koju konkurišu, kao i da se pripreme kako da na najbolji mogući način odgovore na pitanja koja se postavljaju na intervjuu za posao.

III Modul: Radionica Simulacija razgovora za posao:

U okviru ove radionice 5 učesnika će imati prilike da učestvuje u simulaciji intervjua za posao. Kroz interaktivno osmišljene razgovore učesnici će imati priliku da provežbaju svoje odgovore na tipična intervju pitanja. Ovo iskustvo omogućiće učesnicima da na najbolji mogući način prikažu svoju pripremljenost za razgovor za posao, da istaknu svoje poslovne sposobnosti ali i da pokažu motivisanost i entuzijazam prilikom razgovora za posao.

Datum realizovanja radionica: 12, 14. i 16. decembar 2022.

Vreme realizacije radionica: 18h

Radionice će se realizovati online!

Učešće je besplatno.

Kako se prijaviti za radionice?

Da biste se prijavili za radionice potrebni su sledeći podaci: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail.

Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail office@fmi.rs sa napomenom ,,Prijava za ciklus radionica Priprema za razgovor za posao“ ili putem telefona 064 400 78 39.

Rok za prijavu: 10.12.2022.

Svi prijavljeni dobiće link za pristup radionici pre održavanja same radionice.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content