Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti /

Poziv za radionicu ,,Vikipedija 101″ u saradnji sa Vikimedijom Srbija

Forum mladih sa invaliditetom u saradnji sa Vikimedijom Srbija realizuje radionicu pod nazivom ,,Vikipedija 101″ u sklopu uređivačkog maratona povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, a sa ciljem sticanja dodatnih znanja iz oblasti digitalnih veština.

Opis radionice: Svi učesnici će imati priliku da saznaju nešto više o Vikipediji, najvećoj besplatnoj enciklopediji na svetu, ali i o tome kako je mogu uređivati i pisati članke na različite teme. Pored toga, učesnici će imati priliku da čuju nešto više o uređivačkom maratonu koji se održava povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom a u okviru kog mogu pisati o temama koje se odnose na prava osoba sa invaliditetom, barijerama sa kojima se osobe sa invaliditetom susreću, kao i o znamenitim ličnostima ili organizacijama koje se bave osobama sa invaliditetom.

Datum održavanja radionice: 02.12.2022.

Vreme održavanja radionice: 18.00-20.00h

Radionica će se realizovati online putem ZOOM platforme.

Kako se prijaviti za radionicu?

Da biste se prijavili za radionicu potrebni su sledeći podaci: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa. Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu office@fmi.rs sa napomenom ,,Prijava za radionicu Vikipedija 101″ ili pozivom na broj telefona 064 400 78 39.

Rok za prijavu: 30.11.2022.

Link za pristup radionici dobićete nakon završene prijave.

Prijavite se i unapredite svoja znanja!

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content