Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Hajde da pričamo o Platformi za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom organizuje događaj u sredu 25.juna u Hotelu Holiday Inn povodom osnivanja Platforme za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Događajem iskazujemo zahvalnost svim saradnicima, partnerima i donorima projekta „Znanjem do posla“, posebno kompanijama koje su odlučile da budu deo zajednice jednakih mogućnosti, znanja i prakse.

Platforma za zapošljavanje osoba sa invaliditetom predstavlja jedinstvenu zajednicu koja ima za cilj da omogući stratešku podršku poslodavcima prilikom zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Misija platforme jeste da razvije inkluzivno okruženje u kome svaki pojedinac može da iskaže sebe i svoje sposobnosti. Članovi Platforme koriste usluge koje pruža Forum mladih sa invaliditetom, a koje se odnose na pretragu Web Portala, tj. baze kandidata za zapošljavanje, podršku u razumnom prilagođavanju radnog mesta, obukama za zaposlene i konsultativne usluge.

Želja Foruma mladih sa invaliditetom je da upotpuni tržište rada prilikom zapošljavanja osoba sa invaliditetom i kreira društvenu zajednicu koja uvažava i neguje različitosti.

Na događaju će govoriti: predstavnici donatora i projekta „Znanjem do posla”, predstavnici Foruma mladih sa invaliditetom, kao i dugogodišnji partneri, Delta Holding i Unija poslodavaca Srbije.

Svi zainteresovani mogu da nam se pridruže i prate događaj putem prenosa uživo na Facebook profilu Forum mladih sa invaliditetom Youth with Disabilities Forum: @forum.fmi.rs.

Zahvaljujemo se studentkinjama Fakulteta za medije i komunikacije, kompaniji PC centar i brendu Xiaomi, koji su se angažovali da se događaj osmisli i realizuje.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content