Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Mreža poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom dobila dve nove članice – Keprom doo i Silver Bell Group

Forum mladih sa invaliditetom je početkom 2021. godine osnovao prvu Mrežu poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Mreža je osnovana sa ciljem pružanja strateške podrške kompanijama u njihovom aktivnijem pristupu dugoročnom i održivom zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Mreža poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom nedavno je dobila i dve nove članice, Keprom doo i Silver Bell Group.

Kompanija Keprom doo je jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji, ali i kozmetičkih i medicinskih proizvoda. Kompanija Keprom je članica grupe Keprom u okviru koje se nalaze i Aksa, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca bebi i dečije opreme u Srbiji, kao i marketinška agencija Impact Ideas.

Nova članica Mreže – Silver Bell Group pruža profesionalne BPO usluge klijentima širom sveta i bavi se outsourcing-om kroz stvaranje timova koji klijentu omogućavaju podršku u poslovnim procedurama i protokolima upravljanja radnom snagom.

Forum mladih sa invaliditetom se raduje saradnji sa novim članicama Mreže, te zajedničkom radu u oblasti inkluzivnog zapošljavanja.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content