Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Održan drugi Sustainability Talks: Inkluzija i različitost u radnom okruženju

Drugi Sustainability Talks susret u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje održan je 28. septembra u Beogradu, sa temom „Inkluzija i različitost u radnom okruženju”, a domaćin je bila Erste Banka. Nakon kratkog predstavljanja kompanije koja je ugostila događaj, usledila je panel diskusija o strateškom pristupu negovanju diverziteta, jednakosti i inkluziji na radnom mestu.  

Sa ciljem da se temi inkluzije i različitosti u radnom okruženju pristupi što sveobuhvatnije, u razgovoru su učestvovale predstavnice relevantnih institucija, Jovana Krivokuća-Milovanović, izvršna direktorka, Forum mladih sa invaliditetom,Tijana Koprivica, direktorka održivog poslovanja, Delta Holding, Aleksandra Gavrilović, koordinatorka za edukaciju, Labris i Jelena Kotević, šefica grupe za pritužbe u Stručnoj službi Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

Drugi Sustainability Talks održan je uz podršku projekta „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Ostali partneri na projektu su Caritas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije.  

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content