Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Održano predavanje „Slika o sebi i samopouzdanje“

Foruma mladih sa invaliditetom organizovao je predavanje na temu „Slika o sebi i samopouzdanje“ za osobe sa invaliditetom koji su prošli radionice ličnog razvoja. Predavačica je bila Biljana Lojović, psihološkinja sa višedecenijskim iskustvom.

Tokom predavanja, predavačica je istakla kako naša slika o sebi može uticati na sve aspekte našeg života, uključujući profesionalni uspeh, međuljudske odnose i mentalno blagostanje.

Diskusija je nastavljena o različitim tehnikama i strategijama koje pojedinci mogu primeniti kako bi poboljšali svoju sliku o sebi i ojačali svoje samopouzdanje.

Učesnici su imali priliku da postavljaju pitanja i diskutuju o svojim iskustvima tokom predavanja, čime su doprineli otvorenoj i podržavajućoj atmosferi.

Aktivnost se organizuju u okviru projekta Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom u partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content