Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Otvoren poziv za obuke za digitalni marketing

Razvoj interneta i novih tehnologija doveo je do temeljnih promena u svim segmentima komunikacija i poslovanja. Digitalni marketing danas nije samo opcija, već neophodnost u svetu gde se poslovni modeli i načini oglašavanja neprestano razvijaju. Forum mladih sa invaliditetom prepoznao je potrebu za inkluzivnim pristupom u ovoj oblasti, kreirajući jedinstvenu školu digitalnog marketinga za osobe sa invaliditetom.

FMI organizuje obuku iz oblasti digitalnog marketinga, koje će voditi stručnjaci iz prakse i predavači sa Fakulteta za medije i komunikacije.

Naš cilj je da omogućimo osobama sa invaliditetom da steknu relevantna znanja i veštine u digitalnom marketingu, kako bi postali konkurentni na tržištu rada. Program je dizajniran da bude pristupačan, sveobuhvatan i fleksibilan, uzimajući u obzir različite potrebe i sposobnosti polaznika.

Program obuke:

Obuka za digitalni marketing su pažljivo dizajnirani kursevi u ukupnom trajanju od 10 dana. Program se sastoji od pet ključnih modula, koji će biti realizovani tokom februara meseca. Svaki modul traje dva dana, a obuka se odvija online putem Zoom platforme.

Obuka sadrži sledećih pet modula:

  • Search Engine Optimisation (SEO)
  • Internet oglašavanje
  • Imejl marketing
  • Društvene mreže
  • Komunikacije & Content (copywriting)

Ko i kako može da se prijavi:

Obuka je namenjena svim zainteresovanim osobama sa invaliditetom sa teritorije čitave Srbije, koji su motivisani da razviju znanje i veštine za zapošljavanje u oblasti digitalnog marketinga, bez obzira na uzrast, vrstu obrazovanja ili prethodno radno iskustvo.

Od stečenih znanja potrebno je poznavanje engleskog jezika, kao i poznavanje rada na računaru.

Svi zainteresovani kandidati treba da da imaju utvrđen status osobe sa invaliditetom.

Napomena: Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver ili znakovni jezik.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i postanu deo ovog uzbudljivog puta obuka u oblasti digitalnog marketinga.

Prijave poslati putem ovog formulara najkasnije do 05. februara 2024. Svi prijavljeni će biti obavešteni o ishodu selekcije najkasnije do 09.02.2024.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona 064 400 78 39 ili imejla office@fmi.rs

***

Obuka se realizuje u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada“ koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content