Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Otvoren poziv za obuke za digitalni marketing

Razvoj interneta i novih tehnologija revolucionarno je transformisao svet komunikacija i poslovanja, stvarajući potrebu za stručnjacima u oblasti digitalnog marketinga. U svetlu ovih promena, digitalni marketing nije samo domen u koji se ulazi iz znatiželje, već postaje esencijalna veština za savremeno poslovanje.

Uprkos izazovima 21. veka, potrebno je osigurati da svako ima priliku da se obuči i postane deo ovog dinamičnog sektora. U skladu sa tim, u okviru projekta „Program edukacije za digitalni marketing za mlade sa invaliditetom“ koji je finansiran od strane Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, Forum mladih sa invaliditetom je osmislio školu digitalnog marketinga, namenjenu osobama sa invaliditetom. Obuke će voditi stručnjaci iz prakse i predavači sa Fakulteta za medije i komunikacije.

Zašto izabrati ovu obuku?

Specifičnost: Ova obuka je pažljivo dizajnirana da bude prilagođena osobama sa invaliditetom, uzimajući u obzir nivo predznanja, stečena iskustva i prethodno obrazovanje.

Sveobuhvatnost: Kroz pet ključnih modula: SEO, imejl marketing, društvene mreže, internet oglašavanje i komunikacija & content (copywriting), polaznici će dobiti temeljno razumevanje digitalnog marketinga.

Fleksibilnost: Shvatajući različite potrebe polaznika obuke, pružamo mogućnost pohađanja modula uživo u Beogradu za deset polaznika, dok će dvadeset polaznika imati mogućnost da prate obuku online.

Program obuke:

Obuke za digitalni marketing su pažljivo dizajnirani kursevi u ukupnom trajanju od 10 dana, koja sadrži pet modula, koji će se realizovati tokom oktobra i novembra meseca u trajanju od po dva dana svaki, u prostorijama IN Centra u Beogradu (za deset polaznika) i online putem Zoom platforme (za dvadeset polaznika). Svaki modul izvode predavači iz različitih oblasti digitalnog marketinga, dok će nakon obuke biti obezbeđen i mentorski rad sa stručnom praksom.

Obuka sadrži sledećih pet modula:

  • Search Engine Optimisation (SEO)
  • Internet oglašavanje
  • Imejl marketing
  • Društvene mreže
  • Komunikacije & Content (copywriting)

Ko i kako može da se prijavi:

Obuka je namenjena svim zainteresovanim osobama sa invaliditetom sa teritorije čitave Srbije, do 35 godina starosti, koji su motivisani da razviju znanje i veštine za zapošljavanje u oblasti digitalnog marketinga, bez obzira na vrstu obrazovanja ili prethodno radno iskustvo.

Od stečenih znanja potrebno je poznavanje engleskog jezika, kao i poznavanje rada na računaru.

Svi zainteresovani kandidati treba da da imaju utvrđen status osobe sa invaliditetom.

Napomena: Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver ili znakovni jezik.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i postanu deo ovog uzbudljivog puta obuka u oblasti digitalnog marketinga.

Prijave poslati putem ovog formulara najkasnije do 30. septembra 2023.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona 064 400 78 39 ili imejla office@fmi.rs

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content