Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Otvoren poziv za prijavu: Kurs engleskog jezika

Forum mladih sa invaliditetom poziva osobe sa invaliditetom da se prijave na besplatno pohađanje kursa engleskog jezika.

Kurs engleskog jezika omogućen je zahvaljujući donaciji McDonalds restorana širom Srbije i njihovoj želji da doprinesu edukaciji osoba sa invaliditetom.

Osnovne informacije o kursu: 

Realizator: Škola jezika Robertson

Nivo kursa: Srednji nivo

Učesnici: do 15 polaznika, podeljeno u dve grupe.

I grupa: Uživo – Beograd. Polaznici koji su iz Beograda će kurs pohađati uživo, u prostorijama škole jezika Robertson, ul. Cvijićeva 80, Beograd.

II grupa: Online-poziv otvoren za teritoriju cele Srbije (bez Beograda). Polaznici sa teritorije ostatka Srbije kurs će pohađati online putem Zoom platforme.

Trajanje kursa: Početak predavanja predviđen je za prvu nedelju maja. Predavanja će trajati ukupno 15 nedelja i biće podeljena u dva dela. Prvi deo predavanja realizovaće se od početka maja do sredine juna, dok je drugi deo predavanja predviđen u periodu od septembra do kraja oktobra.

Časovi: Kurs jezika podrazumeva dva časa sedmično u trajanju od po 60 minuta. Časovi će se realizovati u popodnevnim časovima (od 17h).

Cena: Kurs, kao i svi korišćeni materijali tokom obuke, besplatni su za sve učesnike (sve troškove pokriva Forum mladih sa invaliditetom).

Kako se prijaviti: Svi zainteresovani mogu se prijaviti elektronskim putem na e-mail: office@fmi.rs (sa naznakom Prijava za kurs engleskog jezika) i to slanjem svoje biografije, u kojoj će biti naznačena i vrsta podrške ukoliko je potrebna (prilagođavanje radnog materijala i slično).

Rok za prijavu: ponedeljak, 18. april 2022.

Testiranje: Svi selektovani kandidati će proći kroz proces testiranja ubrzo nakon završetka roka za prijavu.

Sertifikati: Svi učesnici nakon odslušanog kursa polagaće završni test i na osnovu pokazanog znanja dobiće sertifikate škole jezika Robertson.

Prednost imaju kandidati koji nisu imali prilike da pohađaju kurseve jezika u organizaciji Foruma mladih sa invaliditetom.  

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content