Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Otvoren poziv za prijavu na kurs engleskog jezika

Forum mladih sa invaliditetom poziva sve zainteresovane osobe sa invaliditetom da se prijave za besplatno pohađanje kursa engleskog jezika.

Vreme pohađanja kursa:

Planirani početak kursa je 17.01.2024. Kurs će trajati 12 nedelja, dok će se časovi odvijati dva puta nedeljno (sredom i petkom), u poslepodnevnim časovima, u trajanju od po 60 minuta.

Realizator kursa i mesto:

Kurs realizuje škola jezika Robertson, Beograd, dok će se časovi organizovati online, putem ZOOM platforme.

Cena:

Kurs, kao i svi korišćeni materijali, besplatni su za sve učesnike (sve troškove pokriva Forum mladih sa invaliditetom).

Broj učesnika:

17 učesnika, raspoređenih u 2 grupe, shodno nivou znanja. Selektovani učesnici biće testirani pre početka kursa.

Kako se prijaviti:

Svi zainteresovani mogu se prijaviti elektronskim putem na e-mail adresu office@fmi.rs  i to dostavljanjem svoje biografije, u kojoj će biti naznačena i vrsta podrške ukoliko je potrebna (prilagođavanje radnog materijala i slično) sa napomenom ,,Prijava za kurs engleskog jezika“.

Rok za prijavu:

Četvrtak, 14.12.2023.

Dodatne informacije:

Svi prijavljeni će biti obavešteni o ishodu selekcije najkasnije do 30.12.2023. Sa svim selektovanim polaznicima će biti potpisan ugovor o obaveznosti pohađanja kursa.

***

Obuka se realizuje u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada“ koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content