Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Potpisan Memorandum o saradnji i razumevanju sa „Skills Training Centrom“

Renomirana kompanija Skills Training Center,  specijalizovana  za edukaciju, obuku i razvoj zaposlenih, i Forum mladih sa invaliditetom, potpisali su Memorandum o saradnji i razumevanju. Saradnja potpisnika Memoranduma biće usmerena na obnovu i unapređenje uslova života i rada osoba sa invaliditetom.


Forum mladih sa invaliditetom kreirao je Disability Employment and Awareness  program obuke, koji razvija sposobnosti i veštine za pokretanje i sprovođenje procesa zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Program ima za cilj rešavanje kritičnih i neposrednih prepreka i problema vezanih za uspešan proces zaposljavanja osoba sa invaliditetom u svim sektorima i na otvorenom tržištu rada, a skrojen je za praktične potrebe menadžera i ostalih zaposlenih u procesu zapošljavanja OSI.

Sa kompanijom Skills Training Centrom, jedinom kompanijom iz oblasti ljudskih resursa u Srbiji koja poseduje ISO 9001 sertifikat, stvoreno je strateško partnerstvo kako bi se postojeći program obuke dalje razvio i u potpunosti prilagodio biznis sektoru.

image0011.jpg logo.gif

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content