Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

POZIV ZA RADIONICE LIČNOG RAZVOJA „ODVAŽI SE, OSNAŽI SE“

Udruženje Forum mladih sa invaliditetom organizuje ciklus od 10 radionica za lično usavršavanje. Cilј radionica je da, sagledavanjem sopstvenih vrednosti i kapaciteta,  kao  i analizom vrednosti okruženja u kome se nalazimo, ojačamo samopouzdanje i spremnost polaznika za fleksibilan, zadovolјavajući kontakt sa drugima.

Interaktivnim pristupom u radu, korisnici će imati priliku da razmene svoja iskustva, strahove i razmišlјanja, kao i da se osnaže u predstavlјanju svojih kvaliteta i kompetencija pred grupom, kako bi bili spremi i motivisani da konkurišu na tržištu rada.

Radionice će imati konkretnu temu kojom se bave i  jasnu strukturu kojom teku, kao i određena pravila rada sa kojima će polaznici biti upoznati na početku.

Mesto održavanja: Grad Beograd, IN Centar, Cara Lazara 5-7
Ko može da se prijavi?

Poziv je otvoren za osobe sa invaliditetom, aktivne tražioce posla, koji imaju trenutno prebivalište u Gradu Beogradu

Broj učesnika: 10
Vreme realizacije: 

Ciklus od 10 radionica počeće 20. septembra 2017. i održavaće se jednom nedelјno (svake srede) u terminu od 16.00 h do 17.30 h

Radionice vodi Vesna Dragićević, diplomirani socijalni radnik sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju Kluba mladih kao i radioničarskom radu sa omladinom Crvenog krsta.

 

Učešće na obuci je besplatno.

 KAKO SE PRIJAVITI?

Da biste se prijavili za učešće na radionici potrebno je dostaviti CV i popunjen Prijavni formular.

Prijava se šalje na e-mail adresu: office@fmi.rs .

Rok za podnošenje prijava je 15. septembar 2017.

 Na osnovu primljenih prijavnih formulara, biće odabrano 10 učesnika.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona: 011/32 20 632 (od 09:00h do 17:00h) ili putem e-mail-a: office@fmi.rs. Aktivnost se realizuje u okviru programa „Podrška zapošljavanju osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada”, koji sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Projekat finansira Grad Beograd, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content