Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Poziv za radionicu „Odgovornost (prema sopstvenom zdravlju) u kontekstu ostvarivanja prava na obrazovanje i zapošljavanje“

Pozivamo osobe sa invaliditetom sa teritorije Beograda da se prijave na radionicu:

Odgovornost (prema sopstvenom zdravlju) u kontekstu ostvarivanja prava na obrazovanje i zapošljavanje

Od najranijeg detinjstva slušamo o odgovornosti ali pitanje je koliko uopšte znamo šta je odgovornost i koliko smo spremni da prihvatimo svoju odgovornost prema sebi i svom zdravlju  prvenstveno, a kasnije i prema drugima.

Odgovornost je, prema shvatanju Boba Proktora, izbor i to izbor koji je ključan za našu slobodu. Prihvatanje odgovornosti je važno, jer na taj način razmišljamo o svojim postupcima, postajemo bolji ljudi, promišljeniji, mudriji, rasterećeniji…

Na ovoj radionici ćemo diskutovati o značaju odgovornosti koju kao osobe sa invaliditetom imamo prema sopstvenom zdravlju u kontekstu zapošljavanja i obrazovanja.

Radionicu će voditi Jelena Kostić – diplomirani defektolog – oligofrenolog

Zadnjih 10-ak godina se bavi osnaživanjem osoba sa invaliditetom i njihovih porodica, kako bi vodili zdrav i ispunjen život u skladu sa svojim mogućnostima i potencijalima.
Pored radionica, treninga i kurseva koji se tiču osnaživanja osoba sa invaliditetom, obrazovanja i zapošljavanja pružam i psiho-socijalnu podršku osobama sa raznim tipovima hendikepa i članovima njihovih porodica.

Vreme i mesto realizacije obuke:

Datum: Četvrtak, 27. februar

Vreme: 14:00-16:00 časova

Lokacija:IN centar, Cara Lazara 5-7, Stari Grad, 11000 Beograd

Učešće je besplatno.

Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail: office@fmi.rs.

 Rok za prijavu: utorak 25. februar.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content