Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Prezentacija projekta „Inkluzivna akademija“

Forum mladih sa invaliditetom i Societe Generale Banka sa zadovoljstvom Vas pozivaju na prezentaciju i svečano potpisivanje ugovora o partnerstvu na projektu „Inkluzivna akademija“.

Imajući u vidu da su obe strane u svom radu i delovanju posvećene primeni i unapređenju koncepta društveno-odgovornog poslovanja, projekat „Inkluzivna akademija“ predstavlja inovativni model saradnje korporativnog i civilnog sektora, kao vid praktične primene principa društvene odgovornosti. Ovim modelom se uspostavlja mehanizam održivog partnerstva, kao primer dobre prakse utemeljene na principima društveno odgovornog poslovanja.

Aktivnosti u realizaciji projekta za cilj će imati unapređenje znanja i veština osoba sa invaliditetom, kroz edukativne programe i radionice, koje će kao volonteri voditi i zaposleni Societe Generale Banke. Ovakvim konceptom edukacije, zainteresovane osobe sa invaliditetom dobiće mogućnost profesionalnog usavršavanja i dokvalifikacije, a ujedno će i povećati svoje šanse za zapošljavanje.
Na prezentaciji će o projektu detaljnije govoriti Aleksandra Nenadović – Menadžer komunikacija Societe Generale banke, Nebojša Radojičić – specijalista za društveno odgovorno poslovanje Societe Generale banke, Jovana Krivokuća Milovanović – Izvršni direktor Forum mladih sa invaliditetom i Željko Ilić – konsultant za razvoj projekata Forum mladih sa invaliditetom.
 Kontakt osoba:
Jovana Krivokuća-Milovanović
+381 65 27 07 131
jovana.krivokuca@fmi.rs
Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content