Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Promocija Mreže poslodavaca za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom je u prethodnom periodu realizovao kampanju u cilju promocije Mreže poslodavaca.

Početak kampanje je u fokusu imao predstavljanje same Mreže poslodavaca, njenog delovanja i aktivnosti kroz kreiran liflet i komunikaciju na društvenim mrežema i veb-sajtu. Nakon toga, usredsredili smo se na predstavljanje svake članice Mreže poslodavaca sa jasnom linijom vizuelnog identiteta na društvenim mrežama Foruma, a nakon toga smo kreirali i viralnu kampanju koja je pružila dodatnu vrednost i omogućila da različiti korisnici društvenih mreža zajedno sa članicama Mreže poslodavaca vizual podele.

Nastavak kampanje je uključio realizaciju OOH kampanje (bilbordi), za koju smo napravili vizuale u skladu sa identitetom Mreže poslodavaca, a kako bi korisnici prepoznali Mrežu, ali i dodatno obratili pažnju na bilborde koju su postavljeni na 10 lokacija u Beogradu, u trajanju od 2 sedmice.

Za kraj smo uz podršku produkcijskog tima ostavili kreiranje video spota o Mreži poslodavaca u kojem smo se poigrali sa savremenim trendovima u produkciji video sadržaja, ali oslanjajujući se na iskustva i znanja kreativnog tima.

Promocija Mreže poslodavaca realizovana je u okviru programa Znanjem do posla (E2E), podržanog od strane Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) i implementatora NIRAS-IP.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content