Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

U Beogradu održan Seminar o PR menadžmentu neprofitnih organizacija

Seminar o PR MENADŽMENTU neprofitnih organizacija je održan 28. marta u organizaciji Foruma mladih sa invaliditetom i Udruženja građana Perspektive.

Seminar se realizuje u okviru projekta „Održivi servisi podrške za osobe sa invaliditetom”, uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Seminar o PR MENADŽMENTU neprofitnih organizacija omogućio je pružanje osnovnih znanja o ulozi odnosa s javnošću, posledicama pasivnih odnosa sa javnošću i veštini planiranja PR-a kao deo strateškog razmišljanja.

Pet organizacija, neposrednih učesnica u projektu «Održivi servisi podrške osobama sa invaliditetom» imali su priliku da kreiraju video prezentacije svojih organizacija uz pomoć profesionalne tv ekipe (snimanje, montaža i postpodukcija). Proizvedeni video materijali biće javno dostupni na sajtu www.servisipodrske.info.

Predavači na seminaru su bili:

Zorica Marković – novinar (Tanjug, Blic), PR menadžer (Hemofarm), rukovodilac Kancelarije za komunikaciju Kliničkog centra Srbije, rukovodilac projekata u organizaciji civilnog društva (Zdravoskop)

Ivana Teodorović – magistar PR-a, marketing menadžer u Dečijem kulturnom centru Beograd

Jelena Micić – tv urednik (RTS), rukovodilac projekata (Udruženje građana Perspektive)

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content