Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom u maloprodajnim objektima kompanije IDEA

Forum mladih sa invaliditetom je u prethodnom periodu pružio podršku kompaniji IDEA u selekciji kandidata za zapošljavanje u maloprodajnim objektima i veleprodajnim centrima u Beogradu i Novom Sadu. Zahvaljujući bazi biografija osoba sa invaliditetom koju poseduje Forum mladih sa invaliditetom, u prvoj fazi saradnje, 10 osoba biće zaposleno do kraja meseca. U predstojećem periodu, kompanija IDEA će sprovesti dodatne cikluse selekcije i pružanja mogućnosti radnog angažovanja osoba sa invaliditetom, prilagođavajući radne zadatke individualnim potrebama, ali i razvijajući sistem osnaživanja osoba sa invaliditetom za uspešno obavljanje radnih zadataka i napredovanje u okviru kompanije.

Stvaranje društva jednakih mogućnosti za sve, kao i poštovanje osnovnih principa odgovornog ponašanja prema svim kategorijama gradjana, radno angažovanje osoba sa invaliditetom i njihova ekonomska i socijalna  integracija, stvaraju preduslove koji nas vode ka inkluzivnom društvu.

Odgovorno društveno ponašanje prema osetljivim društvenim grupama nameće se kao jedan od prioriteta i traži da radimo u partnerstvu kako bismo promenili i poboljšali položaj osoba sa invaliditetom.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content