Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Anketiranje OSI u Novom Sadu

Istraživački tim projekta “4 koraka ka jednakim mogućnostima” anketirao je osobe sa invaliditetom, Članove organizacija iz Novog Sada.

Tom prilikom ostvarena je uspešna i efikasna saradnja sa pomenutim organizacijama, koja se, između ostalog, manifestovala i kroz veliki odziv osoba sa invaliditetom. Paralelno sa anketiranjem osoba sa invaliditetom , teče i anketiranje lokalnih stakeholdera u Novom Sadu.

Udruženje distrofičara južno-bačkog okruga, udruženje paraplegičara Novoga Sada i DES Novi Sad. Tom prilikom ostvarena je uspešna i efikasna saradnja sa pomenutim organizacijama, koja se, između ostalog, manifestovala i kroz veliki odziv osoba sa invaliditetom.

 Anketirano je preko 20 osoba i imajući u vidu dosadašnji broj anketiranih u Novom Sadu, istraživanje o stanju i položaju osoba sa invaliditetom u ovom gradu se privodi kraju.

Paralelno sa anketiranjem osoba sa invaliditetom, teče i anketiranje lokalnih stakeholdera u Novom Sadu. Ovo istraživanje se realizuje elektronskim putem – mail anketom, i obuhvata predstavnike lokalne vlasti (lokalna samouprava, centar za socijalni rad, sudstvo, privreda, mediji, NGO, školstvo).

{gallery}anketiranje_organizacija2{/gallery}

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content