Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Debata o karijernom vođenju održana u Požarevcu

U okviru projekta Platforma za Karijerno Vođenje, koji je podržan od strane  Evropske unije, održan je okrugli sto na temu karijernog vođenja, profesionalne orjentacije, kao i poboljšanju uslova za zapošljavanje mladih na lokalnom nivou.
Učesnicima debate, predstavnicima javnog, nevladinog i biznis sektora, predstavljena je strategija karijernog vođenja i savetovanja, mogućnosti i izazovi profesionalne orjentacije, kao i iskustva u karijernom vođenju. Prisutni su se složili da je u narednom periodu neophodno unapređenje institucionalnog okvira uz razvoj lokalnih partnerstava, a u cilju poboljšanja zaposlenosti. Predstavnici lokalne samouprave dali su punu podršku u logistici implementacije projekta, i izarazili saglasnost sa uključivanjem u formiranje mreže na lokalnom nivou.Svi učesnici skupa će u narednom periodu potpisati zajednički memorandum o saradnji i razumevanju.
Zaključak učesnika je da se o ovim problemima treba što više govoriti, te Vas pozivamo da nam se pridružite na okruglom stolu u Kragujevcu, 13. septembra (utorak) 2011.godine, u 10h, ulica Svetozara Markovia 7.
{gallery}pozarevac/pozarevac{/gallery}
Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content