Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

FMI i kompanija Mona organizovali radionicu “Proces selekcije i regrutacije osoba sa invaliditetom“ 

Forum mladih sa invaliditetom u saradnji sa kompanijom Mona organizovao je onlajn radionicu “Proces selekcije i regrutacije osoba sa invaliditetom” za svoje korisnike u cilju njihovog osnaživanja i jačanja kapaciteta za tržište rada. 

Tokom ove inspirativne radionice, Ivana Milosavljević zaposlena u Moni na poziciji rukovodioca HR službe i Teodora Palinkaš, praktikantkinja sa invaliditetom su  predstavile koja to uverenja o poslodavcima, osobama sa invaliditetom i regruterima postoje, kao i o načinima konkurisanja i predstavljanja na razgovoru za posao. Ukazale su korisnicima šta je to potrebno istaknuti u radnoj biografiji kako bi se predstavili u najboljem svetlu poslodavcima i lakše došli do posla.  

Radionica je bila prilika da osobe sa invaliditetom razmene svoja iskustva i postave pitanja nekome ko se svakodnevno bavi regrutacijom i zapošljavanjem. 

Radionica je realizovana u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada“ koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu. 

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content