Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Poziv za prijave – Mladgrad 2014

Kako bi odale priznanje za ukupan doprinos lokalnih samouprava, organizacija, neformalnih grupa, pojedinaca i pojedinki unapređenju položaja mladih na lokalnom nivou, Građanske inicijative jubilarno, petu godinu zaredom, dodeljuju nagradu MLADGRAD.

Uz podršku Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstvom omladine i sporta, i uz podršku Misije OEBS u Srbiji, kao i drugih partnera: Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ), Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), Centra E8, Fondacije za mlade Obrenovca, Asocijacje nezavisnih elektronskih medija (ANEM), Forum mladih sa invaliditetom, Unija srednjoškolaca Srbije i NALED, MLADGRAD 2014. dodeljuje se u sledećim kategorijama:

U okviru nagrade pored pomenutih kategorija, može biti dodeljeno i specijalno priznanje u svakoj kategoriji za naročit doprinos unapređenju položaja ranjivih kategorija mladih.

Građanske inicijative pozivaju sve zainteresovane da nominuju ovogodišnje kandidate na sajtu www.gradjanske.org ili www.mladgrad.rs, ili putem e/maila na bojanas@gradjanske.org. Nominacije su otvorene do 4. avgusta 2014. godine.

Odluku o dobitnicima doneće stručni žiri koji čine predstavnici/e Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), Foruma mladih sa invaliditetom, Fondacije za mlade Obrenovca, Centra E8,  ANEM-a i NALED-a.

Svečana dodela nagrade biće organizovana između 12. i 14 avgusta 2014. godine u Obrenovcu (o tačnom vremenu i mestu organizovanja dodele bićete naknadno obavešteni).

Nominujte svoje kandidate. Podelite sa nama sve uspešne priče i uključite se u ovogodišnju MLADGRAD kampanju. Pomozite da se za njih čuje, jer što je njihov doprinos vidljiviji široj javnosti, to je briga o mladima sve više na listi prioriteta svih institucija, organizacija i političkih partija na lokalnom i nacionalnom nivou.

Više informacija na mladgrad.rs

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content