Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

U Vrnjačkoj Banji održan petodnevni edukativni program „Škola socijalnog preduzetništva – od ideje do svog posla“

20131023_122113U cilju razvoja socijalnog preduzetništva, Forum mladih sa invaliditetom, uz podršku Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike, organizovao je petodnevni edukativni program „Škola socijalnog preduzetništva – od ideje do svog posla“, koji se održao u Vrnjačkoj Banji u periodu od 21-25. oktobra 2013. godine.

U edukativnom programu je učestvovalo 15 učesnika iz cele Srbije. Oni su imali priliku da predstave sopstvene ideje o socijalnom preduzetništvu, kao i već započete biznise, a u skladu sa ciljem ovog programa. Obuka se odnosila na razradu poslovne ideje kroz elemente poslovnog planiranja, odnosno preispitivanja ideje kroz različite aspekte (zadovoljenje potreba kupaca, razumevanje tržišta i konkurencije, sagledavanja neophodnih resursa, kao i proveri kroz finansijske elemente izvodljivosti, održivosti i profitabilnosti).

Za potrebe edukativnog programa angažovani su  visoko kvalifikovani treneri koji su kroz teorijsku edukaciju i praktičan rad, kao i podršku u pripremi socijalnih biznis planova, doprineneli ostvarenju željenog cilja.

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content