Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

“Posao po meri” je kampanja sa svrhom za 2023. godinu

Kampanja “Posao po meri” koja je nastala u okviru istoimenog projekta koji realizuje Forum mladih sa invaliditetom zajedno sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, Caritasom Srbije, Centrom za samostalni život osoba sa invaliditetom i Smart Kolektivom, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), ponela je ovogodišnju titulu “Kampanje sa svrhom”, kao jedna od najboljih društveno odgovornih kampanja koja je realizovana u Srbiji u proteklih godinu dana.

Na Festivalu društveno odgovorne komunikacije održanom tradicionalno na Međunarodni dan deteta, podeljene su nagrade i statuete za kampanje koje su koristile moć komunikacija da dotaknu određeni društveni problem.
Cilj kampanje “Posao po meri” je podsticanje zapošljavanja osoba sa invaliditetom sa fokusom na promovisanje portal za zapošljavanje Foruma mladih sa invaliditetom –www.zaposljavanje.fmi.rs, jedinog portala u Srbiji koji povezuje osobe sa invaliditetom i potencijalne poslodavce.

„Kampanje sa svrhom“ je prvi festival društveno-odgovorne komunikacije u Srbiji, i jedan od prvih takve vrste u svetu. Titulu „Kampanje sa svrhom“ dobijaju kampanje koje su koristile moć komunikacija da dotaknu određeni društveni problem vezan za decu ili pojedinca, skrene pažnju javnosti na njega i ponudi moguća rešenja, a ove godine po prvi put su uvedene dve kategorije: ECO (green) i SOCIAL (yellow). U skladu sa ESG platformom i Ciljevima održivog razvoja, koje su definisale Ujedinjene nacije, ove dve kategorije pokrivaju sve oblasti društveno odgovornog poslovanja.

Video kampanje

Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content