Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Forum mladih sa invaliditetom | Youth with disabilities forum

Vesti / /

Završena još jedna radionica projekta „Eko inkluziv“

U okviru projekta Eko inkluziv čiji je nosilac organizacija Forum mladih sa invaliditetom, a partneri Biro za društvena istraživanja, implementirana je još jedna Eko radionica u užičkom regionu  uz  samostalne stručne saradnike sa Fakulteta za primenjenu ekologiju Univerziteta Singidunum.

Ovaj projekat  ima za cilj da direktno doprinese  implementaciji EU i nacionalnih politika u oblastima zaštite životne sredine i socijalne inkluzije, kroz kreiranje i implementaciju  edukativnih i drugih  mehanizama koji e podii svest i poboljšati znanja kako pojedinaca, tako i čitavog društva iz oblasti zaštite životne sredine.

Projekat ima komponentu koja se fokusira posebno na predstavnike marginalnih grupa što predstavlja dodatnu vrednost sa ciljem da se izazove višestruki efekat, pre svega da učesnici ovladaju ključnim mehanizmima za razvoj partnerstava, kako sa javnim, tako i sa biznis sektorom.Sledeu Eko radionicu Forum mladih sa invaliditetom sprovodi u Gradu Kragujevcu, 17. novembra tekue godine.{gallery}uzice/uzice{/gallery}
Podelite objavu:

Možda vas zanima i

Skip to content